Inspiratie

Bereik moeiteloos meer resultaat; laat je naar een hoger plan tillen door de Zevende Golf.
PapillonVrij“They come in a series of seven.The Seventh Wave is big enough to take us out beyond the point of no return.”
Henri Charriäre was een Frans schrijver die in de onderwereld van Montmartre bekend stond onder de naam Papillon (Vlinder). Hij werd in 1931 tot levenslange dwangarbeid veroordeeld wegens een moord die hij naar eigen zeggen niet had gepleegd. Over de dertien jaar dat hij vastzat in Frans Guyana, schreef hij de semi-autobiografische avonturenroman Papillon, die in 1969 uitkwam. Het verhaal werd verfilmd in 1973. In het verhaal lukt het Papillon bij zijn 9e poging te ontsnappen aan zijn overheersers en erbarmelijke omstandigheden. Eerdere pogingen brachten hem verhongering en jaren van eenzame opsluiting. Maar hij wist wat hij wilde en zou eens weer vrij zijn. Tot wanhoop gedreven restte hem uiteindelijk nog het bestuderen van de golven. Dit bleek zijn redding…..De zevende golf voerde hem weg van de kliffen, weg van het eiland, naar de vrijheid.
Mensen kunnen ongelooflijk veel bereiken als ze weten wat ze wíllen,
oneindig veel leren als ze leren zién. Meer bereiken, beter presteren, lekker in je vel zitten met meer gemak en minder moeite.