Zanger, entertainer, presentator

Zanger, presentator, entertainer. Alle denkbare feesten, shows productpresentaties en bijeenkomsten. Organisatie en entertainment tijdens klantenshows. Promotor (onbezoldigd) van één van Nederlands beste Jazz/soul gitaristen Ed Verhoeff. Veilingmeester (onbezoldigd) t.b.v. goede doelen. Dagvoorzitter / presentator van bedrijfsevenementen
. Voice-over commercial: “BOB”.  Reclamespot “TOPIC” haarcosmetica
.
Reserve-speaker voetbalstadion. Veldpresentator Alkmaarderhout (oude stadion AZ). Vast item in Champions-leage TV Journaals van RTV-NH. Voorzitter en bestuurslid van BusinessClub AZ. Samensteller en editor AZ Business Bakkes Boek (smoelenboek).
Bestuurder Bedrijfskring Heerhugowaard. Medeontwikkelaar en financier van het hulpverleningsvaartuig LUMA: een redding vaartuig, inzetbaar voor het zoeken en bergen van drenkelingen, als blus– of pompboot, ambulance e.d.
Overblijfvader: onderwerpen met kinderen behandelen naast de gewone les
.
13 jaar ervaring als CEO in sterk concurrerende MKB-markt. 5 jaar “die-hard-negociator”.
Studie Nederlands Recht (gestaakt).
VWO (8 jaar).
Bijbaantjes: hard werken als afwasser  kelner in Chinese restaurants en bij een rozenkweker, de buurtsuper, en manusje van alles in een drukkerij.
Zeer ruime levenservaring door de pieken en dalen die voorbij kwamen. Kan gesprekken voeren op hoog niveau, met lager opgeleiden en iedereen daar tussenin, met interesse in het debat over politiek, opinie en moraal. Motivator voor mensen die gevangen zijn in vastgeroeste patronen.
Volgens een twee maal afgenomen psychologisch onderzoek (MDI) een persoon met de volgende eigenschappen:
Dominantie:
Nieuwsgierig, Verantwoordelijk
Invloed:
Uitbundig, Inspirerend, Onweerstaanbaar, Politiek handig, Enthousiast, Extravert, Overredend, Warm, Overtuigend, Verfijnd, Evenwichtig, Optimistisch,
 Snel van vertrouwen, Sociabel
Stabiliteit:
Stabiel 
Conformistisch: 
Standvastig, Onafhankelijk, Eigenwijs, Koppig, Halsstarrig, Eigenwijs, Weinig systematisch
Bovenstaande kwaliteiten maken dat anderen hem ervaren als een Motiverend Inspirator”.